2019.11.11. 10:10 – Kovács.Attila

Karácsonyi filmben lesz hallható George Michael eddig kiadatlan dala

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

george-michael.jpg

Majdnem pontosan három éve hunyt el George Michael, és most, némileg váratlanul előkerült tőle egy kiadatlan dal, ami a napokban mozikba került Múlt karácsony - eredeti címén Last Christmas, így már talán beszédesebb - című romantikus vígjáték betétdala lesz, amelynek filmzenéjében több szerzemény is elhangzik George Michaeltől, illetve a Wham!-től. A film főszereplői között olyan neveket találunk, mint Emilia Clarke, Michelle Yeoh, vagy az íróként is közreműködő Emma Thompson, a rendező Paul Feig - Egy kis szívesség, A kém - volt. A This Is How (We Want You To Get High) az énekes legutolsó stúdiófelvételeinek egyike, egyben az első új anyag a hét éve, 2012-ben megjelent White Light kislemez óta. Sajnos gyaníthatóan ilyesmiről már nem sűrűn számolhatunk be a jövőben.

A dal megjelenésékor George Michael nővérei, Melanie és Yioda, édesapja, Jack, és régi dalszerző partnere, David Austin a következő nyilatkozatot tették közzé:

Reméljük, hogy a rajongók és a szeretteink mindenhol örülnek annak, hogy hallhatják ezt a nagyszerű dalt, amit Yog - George Michael beceneve - ugyanúgy írt, ahogy máskor, telve hatalmas büszkeséggel és szendvedéllyel. Büszkén küldjük nektek ezt a dalt, mintegy ajándékként tőle a most következő időszakra, hogy mindannyiatok számára szeretetet és ünnepi örömöt hozzon, szeressetek és imádjatok bárkit is.


filmzene pop hír george michael kiadatlan dal új dal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása