2019.11.12. 15:51 – Lángoló Gitárok

Csak egy maradhat: Szavazz a Jägermeister Brass Band tagjaira és nyerj értékes ajándékokat!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

_dsc6619_1.jpg

Néhány hete zajlott le a Jägermeister Brass Band előválogatója, amiről a Lángolón részletesen is beszámoltunk. A következő körre továbbjutott jelentkezők még azon a hétvégén részt vettek egy stúdiófelvételen, ahol az volt a feladat, hogy legjobb tudásuk szerint egy részletet adjanak elő a majdani repertoár egyik alapdalának ígérkező Saffinából a saját hangszerükön. Most a közönségen a sor, hogy eldöntsék, kik azok, akik végül a zenekar tagjai lesznek.

Hogyan tudsz szavazni? Keresd fel a Jägermeister Brass Band honlapját, ismerd meg a finalistákat, akikkel egy-egy rövid interjút is megnézhetsz, és válassz minden hangszerhez egy tagot a jelöltek közül! Ha meghallgattad, hogyan szólnak együtt, és elégedett vagy a felállással, véglegesítheted a szavazatodat. Ha úgy érzed, hogy van még olyan poszt, amit nem érzel száz százalékosnak, hallgass meg mást azon a hangszeren! Miután kiválasztottad és véglegesítetted az általad legjobbnak tartott felállást, minden zenészed 1-1 szavazatot kap. Végül a szavazatok száma és a zsűri véleménye közösen fogja eldönteni, hogy kik kerülnek a Brass Bandbe.

A szavazás nem csak attól interaktív, hogy a közönség is beleszólhat a tagok kiválasztásába. Most a szimpátia és a megérzéseid mellett a füledre is hallgathatsz, és a szó szoros értelmében te állíthatod össze azt a Jägermeister Brass Band felállást, amit szívesen látnál és hallanál élőben is a színpadon. Akár minden hangszercsoportból minden zenészt kipróbálhatsz különféle kombinációkban, meghallgatva, kivel szól a legjobban az adott szólam, és a végén kivel lesz a legjobb az összhatás.

Már a zenészek kiválasztása is erősen addiktív, hiszen nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy mindenkit meghallgassunk az adott poszton, és végigpróbáljuk akár az összesen lehetséges 2916 zenekari felállást, de ezzel valószínűleg még annak ellenére sem végeznénk a szavazás lezárásáig, hogy a meghallgatható dalrészlet nincs másfél perc. Persze felmerülhet, hogy egy nyolc tagot számláló zenekarnál egyáltalán lehet-e hallani bármilyen különbséget, ha csupán egy szólamot változtatunk meg a dalban, de legyetek nyugodtak, lesz ilyen. Ahány zenész, annyi stílus, megközelítés, megszólalás és érzésvilág. Sokszor még azt sem fogod tudni megmondani, hogy tényleg jobb-e, amit hallasz, vagy csak te érzed úgy, aztán egyszer csak összeáll az egész.

Az viszont biztos, hogy már maga a szavazás is elsőrangú, egyben sok tanulsággal járó szórakozást jelent majd mindazoknak, akik szeretnék magukat egy producer vagy egy zenekarvezető helyébe képzelni, és megtapasztalni, milyen az, amikor három csapatra is elég kitűnő zenész közül kell kiválasztani azt a hét leendő zenésztársat, akivel el tudod képzelni magad a színpadon, vagy a stúdióban. 

Az interaktív szavazás már önmagában is jó móka, de természetesen nem csak ezért érdemes játszani. Rengeteg értékes nyeremény vár mindazokra, akik rászánják az idejüket, hogy besegítsenek a zenekar tagjainak kiválasztásába. A szavazók akár minden nap nyerhetnek egy Mojo fejhallgatót, minden héten egy Jägermeister hátizsákot, illetve egy Mojo Ultimate Buzz hangszórót, fődíjként pedig egy kétszemélyes, berlini Jägermeister-túra várja majd a legszerencsésebb szavazót, látogatással a márka wolfenbütteli gyárában, ízelítővel az igazi underground zenei életből Berlinben. Az utazást, a szállást és a belépőket egy az egyben a Jägermeister állja, nektek csak ki kell választanotok a legszimpatikusabb felállást.

A szavazás határideje: 2019. december 12., csütörtök, 23:59.

Szavazás és további információk a Jägermeister Brass Band weboldalán és a Jägermeister Facebookján! A meghallgatásról készült fotókat itt nézhetitek meg.    


jazz pop hír szponzoráció fúvós experimental brass jägermeister big band közönségszavazás brass band jägermeister brass band zenei projekt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása