2019.11.25. 10:00 – Lángoló Gitárok

Hatebreed, Stick To Your Guns és Venom Prison a Parkway Drive előtt az Arénában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hatebreed-2019.png

A Parkway Drive jövő áprilisi Arénás koncertje már eddig is a tavaszi szezon egyik legfontosabb eseménynek számított a kemény zenék színterén, a ma bejelentett vendégzenekarok csatlakozásával pedig tényleg nem marad kétség: a hardcore és metalcore műfaj kedvelőinek április 6-án egytől egyik az Arénában a helyük! További információk a hajtás után. 

A Parkway Drive három zenekart hívott meg európai turnéjára. Köztük van az az amerikai hardcore metal csapat is, amely több mint 25 éves munkásságával vívta ki a színtér elismerését: a Hatebreed Magyarországon is több emlékezetes koncertet adott már. Jamey Jastáék most az Aréna színpadáról, egy tavaszra ígért új albummal megerősödve vágják majd az arcunkba a mindent elpusztító dühöt és energiát.

A kettes számú vendég Kaliforniából érkezik, de szintén ismert már a hazai koncertlátogatók előtt: a Stick To Your Guns 2003 óta működik, és a dallamos, straight edge metalcore modernebb, dallamos ágát képviseli. Jártak már Budapesten: többek között a Parkway Drive 2017-es koncertjéről is ismerősek lehetnek.

A turné nyitózenekara a walesi Venom Prison: az öt éve működő csapatnak biztos nem kell attól félnie, hogy a hangjuk elveszik majd a másik három mellett, hiszen talán az övék lesz a legbrutálisabb muzsika az este folyamán: a tapasztalt zenészek, és Wolf Down-ból érkező Larissa Stupar által alkotott zenekar durván agresszív death metalt játszik. A koncertre a Samsara című friss lemezükkel érkeznek. 

A Parkway Drive koncertjére most futó nyereményjátékunkban páros belépőt nyerhettek. Az első három kérdést itt, a második hármat itt találjátok meg. További információk a Concerto weboldalán, Facebookján, valamint a Parkway Drive, a Hatebreed, Stick To Your Guns és a Venom Prison oldalain. Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában és a www.ticketportal.hu oldalon. 


programajánló koncert hardcore hír metal core concerto hatebreed parkway drive stick to your guns budapest aréna venom prison



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása