2019.12.06. 16:34 – Lángoló

Holnap jótékonysági koncert a Heim Pál Gyermekkórház javára az S8 Underground Clubban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mpb_heim_pal.jpg

Idén második alkalommal fog össze több hazai underground zenekar azért, hogy segítsék a Heim Pál Országos Gyermekkórház munkáját. A tavaly évi tematikának megfelelően továbbra is az underground zenekaroké a főszerep a jótékonysági koncerten. A két legismertebb név a fennállásának huszadik évfordulóját ünneplő Watch My Dying, akik ezúttal Mary Poppins Band néven lépnek fel, illetve a Wacken Metal Battle korábbi hazai győztesei, a Room of the Mad Robots, de rajtuk kívül ott lesz a Treasondom, a Space Cadet, az IGOR'Z, az ANTAL, a Muddy Roots és nem utolsó sorban a Midnight Tears is. A bevételt száz százalékban jótékony célokra ajánlották fel a zenekarok. További részletek a hajtás után! 

A Mary Poppins Band énekese, Veres Gábor a következőket mondta el a rendezvényről: 

Az Antal zenekar másodszor szervezi meg a jótékonysági rendezvényét a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet javára.A tavalyi sikeres gyűjtés után ismét összeszedték az ismerős zenekarokat. Idén az S8 Klub volt, akik díjmentesen biztosítottak helyszínt az eseménynek, ezzel is támogatva az ügyet. A fellépők névsora okozott némi értetlenséget az internet sötétebb zugaiban, így zenekarunk összesen kilenc gyermekkel rendelkező legénysége erre az estére Watch My Dying helyett Mary Poppins Bandre változtatja nevét. Az Antal és a Mary Poppins Band is speciális merch cuccokkal készül a koncertre, a bevétel teljes összegét a Heim Pál Gyermekkórház kapja meg.

A rendezvénynek ezúttal is a budapesti S8 Underground Club ad otthont. A belépő a tavalyi évhez hasonlóan idén is 1000 forint lesz, de emellett becsületkassza is működik majd a pénztár mellett. Bár az előző évi koncert is nagyon erősre sikeredett, a szervezők idén szeretnék kirakni a TELTHÁZ táblát, hogy még több pénzt utalhassanak a kórház számlájára. Aki teheti, legyen ott! 

Részletes program és további információk a koncert Facebook-eseményén, elővételes jegyek a Jegyx1 hálózatában


programajánló hír jótékonyság antal watch my dying room of the mad robots space cadet heim pál gyermekkórház igorz treasondom muddy roots midnight tears mary poppins band



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása