2019.12.06. 09:19 – Lángoló Gitárok

Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

unnamed_10.jpg

Csütörtök éjszaka adták át az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában a legjobb Anglián kívüli fesztivált is megválasztották. A "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában idén is a Sziget vitte el a pálmát. Sajtóhír a hajtás után! 

2018 után 2019-ben is a Szigetet választották a legjobb külföldi fesztiválnak a brit fesztiválokat minősítő megmérettetésen, a UK Festival Awards díjátadóján, ahol egy kategóriában a kontinens Anglián kívüli fesztiváljait is díjazzák. Ebben a kategóriában - immár másodszor – ismét a Sziget bizonyult a legjobbnak. Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője szerint így nyilatkozott erről:

Komoly elismerés, hogy a gazdag fesztiválkultúrával bíró angol közönség ismét minket tartott a legjobb külföldi fesztiválnak, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy olyan fesztiválokat is magunk mögé utasítottunk, mint például a belga Tomorrowland. A díj egyben feladat is, hogy 2020-ban is egy nemzetközi mércével mérve is különleges és kiemelkedő fesztivált szervezzünk.

Pár hete a Sziget kapcsán napvilágot látott egy dokumentumfilm is a fesztivál egy különleges vendégéről - itt írtunk róla


budapest fesztivál sziget hír díj elismerés uk festival awards



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása