2019.12.12. 15:16 – dankógábor

Henry Rollins újra énekelt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ugyan hivatalosan soha nem oszlott fel a Rollins Band, de az tény, hogy 2006 óta nem játszott a zenekar közönség előtt, és most hirtelen olyat sem tudok mondani, hogy Henry Rollins máshogy színpadon énekelt volna. Gyakorlatilag csak a spoken world turnéit tolja másfél évtizede, és nem igazán látszik, hogy ez a jövőben változna. Még attól sem, hogy most eltolta a Black Flag Rise Above című dalát, méghozzá Cyndi Lauperrel közösen. Az ok Lauper True Colors United nevű nonprofit egyesületének gyűjtése volt, ami 2008 óta küzd a melegek, és a fiatal hajléktalanok megsegítésért. Meg is lehet nézni egy telefonos felvételt alább:

Az eseményen egyébként Lauper még olyanokkal duettezett, mint Marilyn Manson, Kesha, Perry Farrell vagy Belinda Carlisle.


henry rollins



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása