2019.12.31. 13:31 – Lángoló Gitárok

Új lemezzel tér vissza Magyarországra Tony MacAlpine - A gitáros március végén lép fel Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tonymacalpine2017_8551.jpg

Tavasszal visszatér Budapestre Tony MacAlpine, ráadásul friss anyaggal érkezik, hiszen 2020 első hónapjaiban jelenik meg a 2017-es Death of Rosest követő új album. Az amerikai gitárvirtuóz a tavalyi, The Electric Illusionist nevű turnéját folytatja, azonban jövőre mind a zenekar, mind a program megújul: a friss dalok mellett több olyan tétel is elhangzik majd, amit még sosem hallhattunk élőben. További részletek a hajtás után! 

Tony mellett a színpadon ezúttal ott lesz a stílusokon átívelő módon, a jazztől a metalig otthonosan mozgó gitáros, Emil Werstler, akit a közönség a Dååth és a Chimaira soraiból ismerhet, basszusgitáron Conner Green játszik majd, aki az angol progresszív metal csapat, a Haken tagja, dobokon pedig Richie Martinez dobos közreműködik az Arch Echoból. A budapesti koncertre március 26-án kerül sor az Analog Music Hallban, jegyek már kaphatók.

Jegyek kaphatók lesznek a www.tixa.hu weboldalán, a Ticketportal és az Eventim hálózatában, illetve a CD Pince és Headbanger üzletekben.



További információk a Live Sound weboldalán és Facebookján, Tony MacAlpine weboldalán, valamint a koncerthez kapcsolódó Facebook-eseményen


programajánló rock koncert hír metal turné instrumental livesound tony macalpine gitárhős analog music hall



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása