2020.01.01. 16:16 – Nihil_AK

Új lemezen dolgozik a Cannibal Corpse - A zenekar a Facebookon jelentette be a hírt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cannibal_corpse_1.jpg

A zenekar oldalán tegnap közzétett Facebook-poszt alapján hamarosan megkezdi a munkát új lemezén a Cannibal Corpse. Az ugyanakkor nem tisztázott, hogy a 2017-es Red Before Black utódja milyen felállásban készül, hiszen a bő egy éve rendőrségi ügybe keveredett Pat O'Brien gitárost az utóbbi időben Erik Rutan, a zenekar kései korszakának egy lemez híján állandó producere, amúgy a Hate Eternal és a Morbid Angel okán saját jogán is death metal alapember helyettesítette.

A zenekar a fejleményekről rövid üzenetben értesített a rajongótábort:

Köszönünk minden támogatást a Red Before Black album és minden ahhoz köthető turné kapcsán. Itt az ideje, hogy bevegyük magunkat a kriptába, és elkezdjünk dolgozni a következő albumon. Támogassátok a death metalt az új évtizedben is!

A stílus kedvelőinek nem is kezdődhetne jobban az év, kíváncsian várjuk a fejleményeket. Most pedig tekintsék meg mai videóbejátszásunkat, hej! 

Az imént látott urat Sándornak hívják. A jövő héten táblára kerülő neveink: György, Pál, Róbert, és - nem fogják kitalálni - Pat, hahh!   


hír metal egyesült államok death metal cannibal corpse új lemez stúdiómunka az év első híre



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása