2020.01.13. 11:44 – Lángoló

Kein Geld, Kein Weib - Kiadatlan Rammstein-dallal jelentkezett a Timur Lenk M.G.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

timur_lenk_kein_2020.jpg

Mint arra a műveltebb zeneértők közül néhányan már rájöhettek az elmúlt évtizedekben, a Timur Lenk bizony Magyarország egyik, ha nem a legkirályabb zenekara. Az igazi művészek kimért, megfontolt tempójában, de mindig minőségit alkotó csapat most új dallal és videóval jelentkezett, amely várhatóan legalább olyan kultikus kedvenc lesz, mint a Matekmetál, a Közpénz (most viszik), vagy a Holnaptól buzi leszek. A Kein Geld, Kein Weib ugyanis voltaképpen egy kiadatlan Rammstein-dal, amelynek bő négy percébe több életbölcsesség szorult, mint a német kollégák utóbbi másfél évtized alatt írt szerzeményeibe összesen. Audiovizuális élmény bónusz Wilhelm-sikollyal a hajtás után! 

A zenekar frontembere, Takács Zoltán így mesélt az új slágerről:

Ez konkrétan egy képzeletbeli Rammstein-dal abból az időből, amikor még ismeretlenek voltak, és szembesülniük kellett azzal, milyen nehézségekbe ütközik a csajozás pénz híján. Fisher meghatározása szerint félnémet könnyűfémzene. A maradéktalan élvezethez ajánlott az angol felirat bekapcsolása.

A Timur Lenk legközelebb január 18-án lép színpadra "Razzia és rabosítás!" című műsorával a Nulla Forint Plusz ÁFA társaságában Szegeden, a Városi Rockklubban, február 15-én pedig a budapesti Hunnia Bisztróban tartanak Dr. Valentin emlékkoncertet a Zseton Pityu and the Cash közreműködésével. További információk a zenekar Facebookján és weboldalán


magyar kult rock videó hír rammstein alter új dal timur lenk



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása