2020.01.16. 09:00 – Lángoló Gitárok

Június 16-án August Burns Red, Motionless In White és Bury Tomorrow a Dürer Kertben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

abr_band.JPG

Egy igazán zúzós, breakdownban gazdag estére készülhetnek a keményebb zenék rajongói június harmadik keddjén a Dürer Kertben, ahol a legutóbbi hazai koncertjével hatalmas sikert arató August Burns Red, a Motionless In White és a Bury Tomorrow osztják majd meg egymással a színpadot. Sajtóbejelentés a hajtás után! 

Az August Burns Red legutóbb a Contellations lemezét elevenítette fel nálunk, a telt házas koncert után pedig a pennsylvaniai csapat úgy döntött, nyáron visszatér még egy kis aprításra. Az August Burns Red legutóbbi lemeze a 2018-as Phantom Anthem, melyről az Invisible Enemy Grammy-jelölést is kapott a Legjobb Metál Előadás kategóriában és karácsony előtt nem sokkal megjelentették a lemez akusztikus verzióját is.

A Motionless In White fehérre mázolt csapata öt év után játszik ismét Magyarországon. A metalcore csapat sziklaszilárd alapokkal, állatias üvöltéssel, emelkedett refrénekkel hozza lendületbe a nyakcsigolyákat. A banda legutóbbi, Disguise lemezével érkezik, ami eddigi legkeményebb és leghipnotikusabb anyaguk. Chris, a zenekar énekese így mesélt az anyagról: 

Szerettünk volna egy komoly lemezt készíteni, nem titkolva az érzéseinket. Nem beszélek a dolgaimról online vagy nyilvánosan, inkább a dalszövegeket használom fel arra, hogy elmondjam, mi zajlik az életemben, mit érzek. Kívülről úgy fest, minden nagyszerű, de nagyon sokat kell dolgoznunk közösen és személyesen is a színfalak mögött. Most minden a Disguise-on jelenik meg. Szerettem volna megmutatni a rajongóknak, mi van a maszk mögött, hagyni, hogy megtudják, mi zajlik belül hogy, ne csak a külsőt ismerjék. 

Most a hazai rajongók is benézhetnek az álarc mögé.

A sort a Bury Tomorrow koncertje zárja. A brit zenekar az Egyesült Királyság legkelendőbb keményzenei „exportcikke”, népszerűségük itthon is koncertről-koncertre nő. A srácok pedig apait-anyait beletesznek, hogy megmutassák, pulzáló zenéjükkel rászolgáltak a bizalomra. A csapat legutóbbi lemeze a Black Flame, melynek szövegeit azok a történetek inspiráltak, melyeket a rajongók osztottak meg velük.

További információk a koncert Facebook-eseményén


budapest programajánló koncert hír metal core metalcore dürer kert august burns red bury tomorrow motionless in white



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása