2020.01.24. 11:00 – Lángoló

Reverie - Itt a Perfect Pill új dala és videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

pp_premier_bandafoto.jpg

Áprilisban ismét új lemezzel jelentkezik a Perfect Pill. A Fear of Missing Out címre keresztelt ötszámos EP-ről elsőként ősszel érkezett klipes dal a bécsi vidámparkban forgatott álmodozó és keserédes Distances-re, ezúttal pedig az ábrándozás és a múltba révedés élményét megörökítő Reverie folytatja az album előrevetítését. 

A zenekar újfent a skandináv krimik világát megidéző Mission rendezőjével, P. Szabó Péterrel dolgozott, aki ezúttal - alkalmazkodva a dal és a közelgő lemez hangulatához is - sokkal absztraktabb és vizuálisabb irányt vett. P. Szabó mondja:

A zenekartól ismét teljesen szabad kezet kaptam a koncepció kidolgozásában. Célul tűztem ki, hogy a számcímre reflektáló álomszerű képeket fogok vegyíteni, sötét zenekari jelenetekkel kiegészítve. A szereplők egy szürreális világon keresztül mesélnek el apróbb látomásszerű képeket, ezzel is ráerősítve az álomszerű érzésre.

A Perfect Pill legközelebb február 7-én a budapesti Analog Music Hallban lép fel a Take A Way társaságában. 


premier perfect pill



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása