2020.02.05. 14:14 – Nihil_AK

A testvérharc újabb ütközete - Ismét egymásnak ugrott Liam és Noel Gallagher

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

liam-gallagher-noel-gallagher.jpg

Liam Gallagher a napokban személyes Twitterén kapzsinak nevezte Noel Gallaghert, amiért az visszautasított egy 130 millió dolláros ajánlatot egy eredeti felállású Oasis-turnéért. A testvérek viszonya évek óta a brit bulvárlapok egyik kedvenc témája a királyi családdal kapcsolatos pletykák mellett, most is szép vihar kerekedett abban a bizonyos kanál vízben.

Noel Gallagher szerint ugyanis az Oasis újjáalakulása egy turné erejéig jóval többet kell érjen 100 millió angol fontnál, legalábbis Liam Gallagher Twitter-bejegyzése szerint, amelyben így fogalmazott:

Kaptunk egy 100 millió fontot egy turnéra, de ez még mindig nem elég a kapzsi léleknek. Nos, igen... maradjatok fiatalok! LG 

Mindeközben Noel úgy fogalmazott, hogy semmilyen ajánlatról nem tud, és ez az egész újjáalakulással kapcsolatos téma csak ürügy arra, hogy Liam a szólóprojektjét népszerűsítse.

Bárkinek, aki izgalomba jött volna.
Nem tudok semmilyen ajánlatról, senkitől, semmilyen összegről, ami arról szólna, hogy újjáalakítsuk a legendás manchesteri rock 'n roll csapatot, az Oasist. Az egyetlen, amiről biztosan tudok, hogy valakinek van egy kislemeze, amit népszerűsíteni akar, szóval talán itt kell keresni a zavar forrását.

Mint ismeretes, amíg Liam szorgalmazza az újjáalakulást - figyelembe véve az állítólagos ajánlatban szereplő összeget, ezen nem is csodálkozhatunk - Noel alapvetően kizárja ezt a lehetőséget, és egy tavalyi interjúban úgy fogalmazott, hogy ha a rajongók az Oasis régi dalait akarják hallani, akkor menjenek el egy anorákot és rövidnadrágot viselő kövér ember koncertjére - ezzel nyilvánvalóan az öccsére utalt - és hogy egyáltalán nem vágyik arra, hogy újra kapcsolatba kerüljön az Oasis zenekarral. Láthatóan jól el is van jelenlegi The High Flying Birds nevű csapatával, akiktől egyébként március 6-ára várható egy új, Blue Moon Rising című EP, míg Liam épp pár hete hozott ki egy meglepetés EP-t, amelyen akusztikus felvételek szerepelnek, és készül a nyári fesztiválfellépéseire. 


pop bulvár pletyka hír oasis egyesült királyság britpop liam gallagher noel gallagher



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása