2020.02.21. 10:56 – Lángoló

A Meybahar zenekar egészestés programja, külföldről meghívott mesterek és nagyszerű előadók közreműködésével

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

meybahar_1.jpg

A Meybahar Est koncertsorozatnak egyedi programtematikája és célkitűzése van: összekapcsolni, ami az emberekben és a különböző kultúrákban közös, azonos zenei nyelven szólalva meg a színpadon! (A Meybahar tavay megjelent debütáló EP-jéről itt írtunk) Mindezt vállaltan úttörő módon valósítja meg a zenekar Magyarországon, azáltal hogy ritka és intim felállásokba hívja meg azokat a kedvenc mestereiket és előadóikat, főleg Kis-Ázsia és az Égei-tenger mellől, akikkel tiszteletben tartva a különböző hagyományokat igazi világzenei párbeszéd alakulhat ki.

Két koncert, egy találkozás a színpadon!

Meybahar Est általános beharangozó:

A most következő Meybahar Esten első alkalommal lesznek a klasszikus vonósok a főszerepben: hegedű, cselló és nagybőgő fog kiegészülni szantúrival és ritmuskisérettel.

29.-ei esemény beharangozója:

Nagyon különleges találkozása lesz ez a nyugati és a keleti zenei gondolkodásnak, Görögország egyik legtehetségesebb fiatal vonós zenészeit hívjuk el vendégségbe. Magyarországon első alkalommal lépnek majd fel a Papaioannou testvérek, Pavlos Spyropoulosszal kiegészülve, akik gyönyörű saját kompozícióikkal érzékeny húrokat pendíthetnek meg majd az est folyamán. Az éterien messze szálló vonósokat pedig a Meybahar zenekar izgalmas és dinamikus energiája tartja majd a földön. Kihagyhatatlan este lehet a klasszikus és a népzene rajongóinak egyaránt.

V. Meybahar Est - Giorgos & Nikos Papaioannou, Pavlos Spyropoulos (GR)
Fonó Budai Zeneház
2020.02.29, 20:00 órai kezdettel

www.meybahar.com 
www.fono.hu 
FB esemény: https://www.facebook.com/events/2901487543229648/ 
jegyek: https://fono.jegy.hu/program/v-meybahar-est-giorgosnikos-papaioannou-pavlos-spyropoulos-gr-100762/635253 
fonó programajánló: https://fono.jegy.hu/program/v-meybahar-est-giorgosnikos-papaioannou-pavlos-spyropoulos-gr-100762 




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása