2020.02.26. 12:00 – dankógábor

Jó keményen üssed - Itt a Feed The Mogul új dala és videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Feed The Mogul zenekar nem véletlenül nyerte meg tavaly a Rocktóber tehetségkutatót. Aki elindította a fenti videót, egyből rá is jöhetett miért. Az itt bemutatkozó Hit So Hard című dalt a CrewBox Base-ben vették fel Ondecs István "Bigyó" jóvoltából:

Andris (Áldott András) a gitározás mellett nálunk a hangmérnöki posztot is betölti, ő keverte, masterelte az anyagot. Egy egyszerű, de annál nagyszerűbb klipet is forgattunk hozzá, ami Hunor (Ipolyi-Gáts Hunor), illetve az egész zenekar ötletei mellet ismét Zsoldos Dávid keze munkáját dicséri.

Szóval ezt kell tudni a klipről, a jövőről pedig azt, hogy következő megjelenésnek egy minimum öt új számot tartalmazó EP-t terveznek, amihez már a klipeken dolgoznak. Budapesten legközelebb március 12-én játszanak, a The Royal Freakouttal és a Woodstock Barbie-val, "akikkel teremszomszédok vagyunk", illetve egy Seine nevű horvát formációval a Három Hollóban.


premier feed the mogul



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása