2020.03.18. 13:24 – dankógábor

Az EFOTT egymillió forintot ad a koronavírus elleni harcra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

efottosszefogas.jpg

Eredeti terveik szerint március végére az összes EFOTT-fellépőt be szerették volna jelenteni a szervezők, ám az ismert körülmények miatt ezzel még várniuk kell, írják a szervezők. Folyamatosan nyomon követik a híreket, figyelik a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket, és csak remélni tudják, hogy minél korábban véget ér ez az egész. Ezen kívül közleményükben leírták, hogy

a mai nap folyamán az EFOTT és a Hallgatói Önkormányzatok Országos konferenciájának nevében felajánlunk 1.000.000 forintot a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány számára. A kórházzal és az alapítványával egyeztetve, a beérkező összeget munkájuk könnyítésére, védőeszközök és a betegek ellátását szolgáló létfontosságú eszközök beszerzésére fordítják. A fesztiválozóinkat közösségi oldalainkon buzdítjuk további adományozásra, hiszen együtt még hatékonyabb segítséget nyújthatunk egy gyors reagálású alapítványon keresztül.


fesztivál efottKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása