2020.03.27. 13:32 – dankógábor

FRISSÍTVE! Nem koronavírusos a Rammstein énekese, de intenzíven volt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

till.jpg

FRISSÍTÉS: A Rammstein részben megcáfolta a lenti hírt. Annyi igaz, hogy Lindemann egy estét az intenzíven volt az orvosai tanácsára, de aztán jobban lett, így már nincs ott. A koronavírus-tesztje pedig negatív lett.

A POSZT KORÁBBI SZÖVEGE: A Bild magazin írta meg, hogy az 57 éves Till Lindemann nem csak, hogy karanténban van, hanem kétoldali tüdőgyulladással egy kórház intenzív osztályán ápolják. Lindemann március 17-én még Oroszországban koncertezett, ahol a koronavírus ellen úgy védekezett, hogy egy felfújható gömbben adott koncertet. Hazaérkezése után lett rosszul, magas láza volt, és a tüdőgyulladás miatt került kórházba. Egyes értesülések szerint az énekes már nincs életveszélyben. Arról nincs hír, hogy Peter Tägtgren, akivel együtt alkotják a Lindemann zenekart, elkapta-e a fertőzést ezen az orosz turnén.

 


rammstein till lindemann



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása