2020.03.30. 15:08 – Lángoló

Fény is van - Itt van Takáts Eszter és Zenekarának új dala

Lángoló Premier

eszti.jpg

A Takáts Eszter és Zenekara jelenlegi felállása 2016-ban alakult, 2017 végén dupla lemez készült Giret Gábor hangszerelésével, majd az utóbbi két évben ezekkel a dalokkal koncerteztünk, és több tagcserén is átestünk. A jelenlegi felállás a dalszerző-énekes körül Giret Gábor szólógitár-vokál, Horváth Mihály szájharmonikás, Czimerman Csaba dob és Czipra Márton basszusgitárossal véglegesült 2019-ben, továbbá állandó beugrósaink Tóth Károly dob, Eged Márton basszusgitár.

Idén két dallal készültünk el, amiket külön-külön jelentetünk meg, elsőként a „Fény is van” címűt, melyet szintén Giret Gábor hangszerelt. A hangulatvideóért én vagyok a felelős, nem klipnek szántam, és tisztában vagyok a zenei rész és a videós megoldásom minőségi különbségéhez. Nevezhetjük jó indulattal karanténvideónak is, a klippremierrel még várunk. Egyelőre jelen vagyunk, távmunkát folytatunk. Szerencsés vagyok, hogy profik vesznek körül, és segítenek megvalósítani a dalaimat, a videó inkább a reflexióimat tükrözi jelen helyzetben a szövegemre, ez egy szubjektív emocionális hozzáállás, kapcsolódás, nem professzionális megoldás. 

Most, hogy izoláltan élünk egymástól, hobbiból videózgatok a természetben, ez feltölt, és kikapcsol, ellazít. A dalszerzést folyamatosan művelem, több featuring is készül, és az idén alakult MoJazzterrel sem tétlenkedünk.

- mondja Takáts Eszter és nincs is más hátra, mint hogy bemutassuk a dalt:


premier takáts eszterKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ecodrive 2020.03.30. 16:24:27

Ez nagyon ütős lett, köszönet érte!

szánmonoxid 2020.03.31. 14:51:50

Olyan kis semmilyen zene.
Nem rossz, de a jó nem ilyen.
Valószínűleg Giret Gábor is azon zenészek sorába tartozik, aki sokkal jobb zenész (mert annak kiváló), mint amilyen zeneszerző. Tátrai Tibusztól kezdve rengeteg ilyen van.
Meg egy csomó olyan is, aki bár nem valami virtuóz zenész, de nagyon jó zeneszerző. Ilyen volt mondjuk a 20 év körüli Menyhárt Jenő (URH, korai Európa Kiadó, bár utóbbin azért sokat dobott Dénes József Dönci is, aki virtuóz gitáros is volt).

ungabunga 2020.03.31. 17:52:53

Maximálisan egyetértek szánmonoxiddal, ez olyan eurovíziós sláger, egyik fülön be, másikon ki. Nagyon rádióbarát, kellemes háttérzene, garantáltan nem kavar fel, nem zökkent ki, semmilyen érzelmet nem vált ki. Professzionális kivitelezésű biztonsági játék. A Hotel, a Gumizsuzsi vagy a Kirschner-időszak bizony nem erről szólt.