2020.03.30. 12:03 – Lángoló

Palackposta kihívás - új dalok írására buzdítja az otthon maradt zenészeket a Konyha

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szepesi.png

Szepesi Mátyás énekes-frontember felhívást tett ki a Konyha közösségi felületeire, amelyben arra kéri dalszerző kollégáit: ha már nincsenek koncertjeik, a felszabaduló időben írjanak új dalokat, amelyek kapaszkodót és néhány jó percet adnak közönségüknek.

 Mi, koncertező zenészek egy darabig itthon fogunk ülni - mint a hajótöröttek egy lakatlan szigeten. Ha már így alakult, írjunk új dalokat, amik amúgy nem születtek volna meg - nem muszáj a helyzetre utalni a szövegben, de lehet. Arra kérünk minden kollégát, dalszerzőt, zenészt: írja meg és rakja ki a maga dalát és buzdítson erre másokat is - konkrét személyekhez is intézheti a kihívást, de ez sem kötelező. Ami viszont igen: adjunk reményt-kapaszkodót-könnyebben telő perceket a barátainknak, a közönségünknek, MUTASSUK MEG, HOGY EGY JÓ ÜGY GYORSABBAN TERJED, MINT A VÍRUS!

A zenész saját, erre az alkalomra írott dalával osztotta meg a kihívást, és már többen csatlakoztak hozzá.


#palackpostakihívás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása