2020.04.08. 15:30 – Gitárok

Holnap indul az ORTEGA Olimpia az Instagramon

Szavazz a hét hangszereire, és nyerj értékes ajándékokat!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

insta_feed_graphic2.png

Az ORTEGA Guitars Hungary Instagram oldala nem hagyja követőit Olimpia és "meccshangulat" nélkül! 2020. április 9-én indul a tíz héten át tartó #ortegaolimpia. Segíts elhozni az aranyérmet, és nyerj értékes ajándékokat az ORTEGA felajánlásában! Részletek a folytatásban! 

Az ORTEGA Olimpia játék a következőképpen alakul majd: 

A játék során heti két mérkőzéssel jelentkezünk Instagram oldalunkon. Mérkőzés alatt InstaStory szavazásokat értünk, ahol általában két izgalmas ORTEGA hangszer "küzd" meg egymással. Szavazataitokkal segíthettek eldönteni az aktuális játéknap győztesét. Saját ízlésetekre hagyatkozva válaszhatjátok ki, hogy ti kit hoznátok ki a verseny végén, az adott párharcból győztesként. A játék végén, az Ortega Olimpia bajnokait sorsolás útján választjuk meg, a következő módon:

- A bronzérem mindenképpen kisorsolásra kerül azon követőink között, akik legalább egy mérkőzésre szavaztak. Érdemes minden alkalommal szavazni, hiszen annyiszor kerül bele a kalapba a nevetek, ahány meccsre szavaztatok, azaz akár hússzor akkora eséllyel is indulhattok a sorsoláson! A játék bronzérmese egy idei újdonságnak számító Ortega "Soft case" puhatokkal (ukulele vagy gitár, a győztes választhatja ki) és egy Ortega pólóval térhet haza az olimpiáról.

- Az ezüstérmet akkor osztjuk ki, ha a játék végére az Ortega Guitars Hungary Instagram oldal eléri a 700 követőt. Ezesetben valamelyik szavazónk egy Ortega HORSEKICKPRO stomp box pedállal lesz gazdagabb. A nyeremény értéke 57 000,-Ft.

- Az #ortegaolimpia aranyérme pedig akkor talál gazdára, ha a segítségetekkel az Ortega Guitars Hungary Instagram oldal eléri az 1000 követőt. Az aranyérmes "olimpikonunk" egy limitált kiadású, ziricote fából készült ORTEGA R2019-25TH anniversary gitárral lesz gazdagabb! A fődíj értéke 161 000,-Ft! 

Minden mérkőzés kikerül a megfelelő "Insta Highlight-ba" így aki később csatlakozik a játékhoz, az sem marad le egyetlen esélyről sem!

Játékra fel! Segítsetek elhozni az aranyérmet! Szavazzatok a mérkőzésekre és szóljatok zenész ismerőseiteknek is! Gyűljünk össze elegen az aranyhoz!

Az ORTEGA OLIMPIA nyitómeccse 2020. április 9.-én, azaz holnap lesz az Ortega Guitars Instagramján


játék gitár hír szavazás hangszer nyereményjáték instagram ortega guitars



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása