2020.04.09. 12:00 – Lángoló

Itt az idő a változásra - Új videó a Whiskey Rolltól

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

wr.jpg

RNR BOX címmel elkészült a Whiskey Roll zenekar új nagylemeze, ami a Grund Rercords gondozásában jelent meg. Az albumról annyit mondott a gitáros-dalszerző Gyenge Lali (Laller), hogy szerintük változatos lett és egyedi minden egyes száma. Az egyikhez most egy szöveges videó is készült:

A videót azért készítettük, mert úgy gondoljuk, hogy itt az ideje változtatni és tenni valamit a Földért. Ezzel a videóval akarjuk felhívni az emberek figyelmét, hogy mekkora a baj. Nem sok lehetőségünk van elköltözni, szóval muszáj mindent megtennünk, egyén szinten is, hogy valami is változzon itt. Nincs már időnk arra, hogy csodára várjunk, hogy esetleg a politikusok végre észhez térjenek. Össze kell fognunk!

A zenével, főleg a rockzenével mindig lehetett szólni az emberekhez. Egyfajta kifejezőeszköz és kapocs volt az emberek felé és között mindig is. Ezt próbáljuk újra elérni. A legtöbb ember eltávolodott egymástól és a környezettől is. Megpróbáltuk bemutatni, hogy ez milyen rossz hatással van mindenre.

Itt a Juhász Kristóf által szerkesztett videó:

Ez pedig a teljes lemez:


premier whiskey roll



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása