2020.04.11. 11:04 – Nihil_AK

A szociális távolságtartás himnusza - Young Skeleton címmel új dalt hozott ki a Manes

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

manes_young_skeleton.png

A Manes legutóbbi albuma, a Slow Motion Death Sequence az utóbbi idők egyik legjobb anyaga volt, ami az experimentális, kísérletezős rock/metal zenéket illeti, e sorok írója szerint legalábbis biztoan. Akik hozzám hasonlóan szerették azt a lemezt, azok vélhetően örömmel fogadják majd a norvég zenekar új kislemezét, amely Young Skeleton címmel jelenik meg április 18-án. A dal egy időben készült a már említett lemez számaival, viszont akkor különböző okokból nem fejezték be. Most viszont igen, és videó is készült hozzá, ami a folytatásban meg is nézhető.

A zenekar így mutatta be a most debütáló szerzeményt:

Új kislemezünk címadója, a Young Skeleton egy olyan dal volt, amivel még a Slow Motion Death Sequence felvételeikor kezdtünk foglalkozni. Ahogy formálódott, tudtuk, hogy ez valami különleges, de nem a teljes anyag hangulatához nem illeszkedett. Félretettük, és egy darabig meg is feledkeztünk róla. Ahogy újra előszedtük más régi (és új) dolgokkal együtt, mindig volt benne valami mágikus alkotóelem, amely ránk legalábbis olyan hatással volt, hogy mindig elállt a szavunk, amikor meghallgattuk. Olyan, mint valami buligyilkos téma. Talán ez lehetne a szociális távolságtartás himnusza.

További információk a Manes Facebook-oldalán!


rock hír norvégia metal avantgarde videóklip új dal atmospheric manes



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása