2020.05.07. 08:18 – dankógábor

Most csak a munkanélkülieknek adja vissza a jegy árát a Nova Rock

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nova.jpg

Pár hete nagyobb felháborodást keltett a Budapest Park jegyvisszaváltós rendszere, amiben gyakorlatilag csak akkor adják vissza a már előzetesen megváltott belépő árát, ha az adott koncert végleg elmarad. Ha csak toldódik, akkor vagy elmegy az eltolt dátumra vagy vouchert kap a vásárló, amit egy évig használhat fel. Illetve van az egyéni elbírálás, de ez nincs részletezve mit takar. Valami hasonlót csinál most a Nova Rock is.

Az osztrák rockfesztivál most tette ki, mire számíthatnak a jegyvásárlók. Ezek alapján három lehetőségük van:

  • a már megváltott 2020-as belépővel ezen az oldalon meg lehet venni a 2021-es jegyeket. Az idei belépő ebben az esetben gyakorlatilag mint egy egyszer használatos bankkártya működik, viszont szükség lesz rá a jövő évi belépésnél is, szóval nem szabad kidobni, ha menni akar 2021-ben az ember. Ráadásul jövőre a legalacsonyabb jegyár az idei legmagasabbal lesz egyenlő, szóval gyakorlatilag most ez az early bird lehetőség 2021-re. Akik így döntenek, azok a postacímük megadásával megkapják az idei karszalagot és egy matricát.
  • aki nem akar menni jövőre, az kap egy vouchert, amit a Nova Music Entertainment Gmbh és a Barracuda Music GmbH összes koncertjére beválthat (ők a legjelentősebb koncertszervezők Ausztriában, szóval komoly bulijaik vannak). A voucher 2022. december 31-ig érvényes. Aki nem használja fel addig, visszakapja a belépő árát. Ez egyébként összhangban van az osztrák kormány által hozott döntéssel, aminek értelmében úgy segítik a rendezvényszervezőket, hogy nem kell most azonnal visszaadniuk a belépő árát senkinek, elég egy vouchert kiállítaniuk, majd csak annak lejáratakor kell a pénzt kifizetni. Ilyen rendszer működik egyébként már Hollandiában és Belgiumban is.
  • a Nova Rock felkínál egy harmadik lehetőséget is. Ennek értelmében, azoknak már most visszaadják a belépő árát, akik járvány következtében elveszítették a munkájukat, és ezt bizonyítani is tudják. (Valami hasonló lehet a Budapest Park rendszere.)

A Nova Rock egyébként a következő hetekben már nyilvánosságra akarja hozni a jövő évi zenekarok első körét


nova rock



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása