2020.05.08. 17:00 – Lángoló Gitárok

Körkapcsolás Hűvösvölgytől Phenjanig - Egyik legnagyobb slágeréhez készített karanténklipet a Timur Lenk

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

timur_lenk.jpg

Új audiovizuális remekművel jelentkezett Magyarország megkérdőjelezhetetlenül legjobb zenekara, a Timur Lenk M.G. Az Egy tál dödöle című számhoz készült klippel régi adósságot törleszt a csapat, hiszen ahhoz képest, hogy a dal egy régi kedvenc, eleddig nem készült még hozzá hivatalos videó. A kisfilm a jelenlegi viszonyoknak megfelelően otthoni körülmények között készült, de ez nem akarályozta meg a fiúkat abban, hogy Párizs, Kairó, Phenjan, vagy egy antarktiszi kutatóbázis is a forgatási helyszínek között legyen, és az eheti Grabovoj-számok mellett azt is megtudhatjuk, mi történt ma Balástyán. Ha azt mondjuk, hogy érdemes tovább olvasni, akkor még semmit sem mondtunk, kivéve azt, hogy új audiovizuális remekművel jelentkezett Magyarország megkérdőjelezhetetlenül legjobb zenekara, a Timur Lenk M.G., hogy az Egy tál dödöle című számhoz készült klippel régi adósságot törleszt a csapat, hiszen ahhoz képest, hogy a dal egy régi kedvenc, eleddig nem készült még hozzá hivatalos videó, és hogy a kisfilm a jelenlegi viszonyoknak megfelelően otthoni körülmények között készült, de ez nem akarályozta meg a fiúkat abban, hogy Párizs, Kairó, Phenjan, vagy egy antarktiszi kutatóbázis is a forgatási helyszínek között legyen, illetve hogy az eheti Grabovoj-számok mellett azt is megtudhatjuk, mi történt ma Balástyán.

A dal szövegéről a Lángoló Gitárok zenetörténészei a következő tudnivalókat derítették ki.

Egy leendő ügyvéd beszűkült világának elképesztő dokumentuma ez a dal. Rámutat a társadalmunk anyagi csúcsán álló emberek már a kora kisgyermekkor orális fázisában kimutatható mérhetetlen birtoklási vágyára.

Nincs más hátra, jöjjön a most elkészült videó!

További információk a Timur Lenk Facebookján és weboldalán


premier magyar kult rock videó magyarország hír alter timur lenk karanténklip



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása