2020.05.18. 15:17 – Lángoló

Zenék közös nevezőn : a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb zenéket, amik az otthonmaradás alatt készültek

A beküldött számokból három válogatás készül

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

teb_x_selsounds_img1.jpg

Nagyjából egy hónapja indult útjára a Telekom Electronic Beats SzpottoljOtthon streamsorozata, aminek mentén született meg az a kezdeményezés. ami arra irányul, hogy felkutassák Magyarország legkreatívabb olyan otthoni zenekészítőit, akik eddig még nem tudták áttörni a figyelem falát, pedig megérdemelnék - és hasonlóképpen szeretnének terepet adni a most éppen fellépések nélkül maradt, már ismert underground zenészeknek is.

Május 18. hétfőtől három héten át - június 7. vasárnap éjfélig - várják olyan zenei producerek jelentkezését, akik az önkéntes karanténjuk alatt, a #maradjotthon szellemében írtak vagy írnak éppen friss zenéket, és ezeket szeretnék megmutatni az világnak.

A legjobbnak ítélt zenék - amelyek elbírálásába elismert neveket is bevonnak a szcénából - végül hivatalosan kiadott válogatásokra kerülnek majd fel, amiket a Telekom Electronic Beats a Selected Sounds kiadóval közösen jelentet meg, professzionális masteringet követően (köszönhetően az Analogue Zone-nak), biztosítva a tökéletes megszólalást. A kiválasztott zenék szerzői pénzjutalomban részesülnek, egy dal videóklipet is kap, egy 25 év alatti fiatal kezdő producer pedig MagentaKraft különdíjjal is gyarapodik, ami egy masztering kurzus, illetve egy Elektron Digitakt dobgép.

A Telekom Electronic Beats folyamatosan frissített Spotify lejátszási listáin már futó hármas tematika alapján Popping (azaz popzene), Clubbing (vagyis éjszakai táncparketteket célzó zenék) és Xperimenting (kísérleti darabok) kategóriákban lehet indulni kettő és nyolc perc közötti zenei dolgozatokkal. Ennél több feltételt viszont nem is szeretne szabni a TEB csapata, a pályázat pontos menetéért pedig az electronicbeats.hu-ra kell kattintani.

_tebxselected_sounds_2020_-1920x1080.png


telekom electronic beatsKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása