2020.06.01. 11:02 – Lángoló

Magam adom: Belau - Itt a Hangfoglaló Program friss lejátszási listája

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hangf_spoti_magam_adom_2020_05.png

Ahogy minden hónap első napján, úgy most is itt van a Magam Adom, ami egy olyan lejátszási lista, ahol a Hangfoglaló Program felkérése egy-egy magyar zenész, zenekar vagy valamilyen módon éppen aktuális zeneipari ember, emberek állítanak össze, és ami itt a Lángolón szokott először megjelenni. Szerepelt már benne Vitáris Iván, Schoblocher Barbara, a Platon Karataev, a Mörk, Lábas Viki, Somló Dani és Horváth Renátó, a BUSH - Budapest Showcase Hub szervezői, Szendrői Csaba, az Elefánt énekese a Carson Coma zenekar is, és volt két rendhagyó adás is a Hangfoglaló Program munkatársaival, és a legutóbbi nyertes induló előadókkal. Nemrég a Harmed szerepelt a Magam Adomban, aztán a Qualitons, majd a The Devil's Trade, azaz Makó Dávid, utána jött Babé Sila, most pedig a Belau következik, ahonnan Kedves Péter válaszolt a kérdésekre. Alább a lejátszási lista és a válaszok.

Miért éppen ezek a dalok kerültek rá a playlistre?

Van egy rendszeresen frissülő, saját Spotify playlistünk "Take you to the Sea" néven fut, ahol a Belau életérzés próbáljuk átadni a hallgatóknak, illetve betekintést lehet nyerni, hogy éppen mit hallgatunk, vagy mit ajánlunk szívesen a követőinknek. Tulajdonképpen egyszerű dolgunk volt most, hiszen abból a playlistből szemezgettünk.

Van-e köztük kakukktojás? Miért?

Több szempont alapján lehetne kakukktojást találni a listában, hangulatát illetően Woodkid nemrég megjelent Goliath című dala az, ami picit elűt a többitől, érdemes megnézni a klipjét is. :)

Mik a terveitek idén?

A frissen megjelent Colourwave című lemezünket szeretnénk minél több helyre eljuttatni, ha úgy alakul a helyzet akkor elindítani ősszel a lemezbemutató turnét Európában, valamint több klipet és live sessiont is tervezünk, de már dolgozunk az újabb dalokon, lemezen.

Mit tartasz az elmúlt időszakban megjelent hazai lemezek közül a legizgalmasabbnak?

Nehéz kérdés, nem is lemezt emelnék ki, hanem egy előadót, Дeva(Deva)-t, akinek egyelőre két dala jelent meg, de nagyon üde szinfoltnak és tehetségesnek tartom őt, remélem minél több ember rátalál. :)

Ha a Belauról most filmet forgatnánk, mi lenne a főcímzene?  

Nehéz lenne egy dalt választani, az új lemezünk egy komolyabb egységet alkot, számos közreműködővel. Még jó pár hónapnak, vagy évnek el kell eltelnie, hogy kiderüljön melyik dalok sikerültek jobban, mint a többi, de addig is egy instrumentális tételt mondanék, aminek Natural Pool a címe.


magam adom hangfoglaló program #hangfoglaló2020



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása