2020.06.02. 11:17 – dankógábor

Elmarad az Electric Castle fesztivál is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ec2020cancelled.jpg

Idén júliusban rendezték volna a 8. Electric Castle fesztivált - Kolozsvár mellett a történelmi jelentőségű Bánffy Kastélyban-, de a járványügyi helyzetre való tekintettel jövő évre halasztják. Az új dátum: 2021. július 14-18.

Bár a román miniszterelnök, Ludovic Orban a múlt héten bejelentette a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozását hivatott korlátozások lazítását, a tömegrendezvényeket valószínűleg augusztus végéig nem lehet megtartani. Így a fesztiválszervezők úgy döntöttek, hogy a legbiztonságosabb verziót választva, a rengeteg befektetett energiát és munkát a jövő évi fesztivál megszervezésére fordítják.

Olyan előadók léptek volna színpadra idén, mint a Foals, a Twenty One Pilots, a The Chemical Brothers és a Placebo, így a szervezők mindent megtesznek azért, hogy a 2020-ra bejelentett nevek jövőre is igent mondjanak a felkérésre.

Az eddig megvásárolt jegyek érvényesek a 2021-es Electric Castle-re, de számos más további módon is felhasználhatók lesznek, ezekről a lehetőségekről a fesztivál hamarosan részletes tájékoztatást ad saját és jegyértékesítő partnerei felületein.


fesztivál electric castle



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása