2020.08.06. 10:33 – dankógábor

A Glastonbury főszervezője egyáltalán nem biztos benne, hogy jövőre lesz fesztivál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

glastonbury_2.jpg

Idén az első nagy sokkot az jelentette a fesztiválszezon számára, mikor a Glastonbury bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt nem rendezik meg a fesztivált. Ők ráadásul olyan korán léptek, hogy még azt is leírták, hogy remélik júniusra kifutja magát a vírus, és más bulikat már lehet tartani, de ők egész egyszerűen nem tudnak rá felkészülni. Azóta tudjuk mi történt, semmilyen nagy fesztivál nem lesz idén, és már a jövő évi rendezvények is kétségesek. Egész konkrétan a legendás angliai fesztivál főszervezője, Michael Eavis is azt nyilatkozta most, hogy egyelőre nem látja maga előtt, hogy jövőre az ideinél biztonságosabban meg lehetne rendezni a Glastonburyt. Eavis szerint még 2021-ben sem fogják tudni biztosan garantálni a fesztiválozók épségét a járvány mellett, így egyáltalán nem biztos a jövő évi fesztivál sem. Ennek ellenére úgy véli, hogy a fesztiválok túl fogják élni a járványt, és amúgy ők is mindent megtesznek, hogy 2021-ben legyen Glastonbury.

Korábban amúgy több egészségügyi és zeneipari szakember nyilatkozta azt, hogy nem csak a 2020-as, hanem a 2021-es koncert és fesztiválszezon is megy a kukába, hacsak nem történik valami nagy áttörés a járvány kezelésében.


glastonbury



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása