2020.08.06. 09:54 – Lángoló

Magam adom: IDEGEN - Itt a Hangfoglaló Program friss lejátszási listája

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hangf_spoti_magam_adom_2020_07.png

Ahogy minden hónap első napján, úgy most is itt van a Magam Adom, ami egy olyan lejátszási lista, ahol a Hangfoglaló Program felkérése egy-egy magyar zenész, zenekar vagy valamilyen módon éppen aktuális zeneipari ember, emberek állítanak össze, és ami itt a Lángolón szokott először megjelenni. Szerepelt már benne Vitáris Iván, Schoblocher Barbara, a Platon Karataev, a Mörk, Lábas Viki, Somló Dani és Horváth Renátó, a BUSH - Budapest Showcase Hub szervezői, Szendrői Csaba, az Elefánt énekese a Carson Coma zenekar is, és volt két rendhagyó adás is a Hangfoglaló Program munkatársaival, és a legutóbbi nyertes induló előadókkal. Nemrég a Harmed szerepelt a Magam Adomban, aztán a Qualitons, majd a The Devil's Trade, azaz Makó Dávid, utána jött Babé Sila, majd a Belau és a Mayberian Sanskülotts következett, most pedig az IDEGEN zenekar tagjai állították össze a dalokat és válaszoltak a kérdésekre. Alább ott van minden.

Miért éppen ezek a dalok kerültek rá a playlistre?

Egész egyszerű a magyarázat. Ezek a dalok hatnak ránk, ezeket hallgatjuk a hétköznapokban.
 
Van-e köztük kakukktojás? Miért?

Nincs benne, vagy ha van mind az. Így végig hallgatva elég széles skálán mozog ez a playlist. Négy különböző világ, amik a zenekarban találkoznak, ütköznek, és barátkoznak nap mint nap.  

Mik a terveitek idén?

A jelenlegi helyzet miatt elég nehéz tervezni, bár ennek ellenére tervezünk. Bármit le lehet állítani, viszont a gondolatokat és az alkotni akarást nem. Éppen ezért dolgozunk ezerrel a következő lemezünkön, ami a tervek szerint novemberben jelenik meg. Sok mindent még nem szeretnénk elárulni róla, de izgatottan várjuk, ti mit szóltok hozzá.

Mit tartotok az elmúlt időszakban megjelent hazai lemezek közül a legizgalmasabbnak?

Óriási örömmel hallgattuk a Sorbonne Sexual - Amíg álmodik című nagylemezét, és tesszük ezt a mai napig.

Ha a zenekarról most filmet forgatnánk, mi lenne a főcímzene?

A leva’s polka, ez egyértelmű.


magam adom #hangfoglaló2020Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása