2020.08.11. 15:15 – Szponzorált Tartalom

Eklektikus és formabontó: Cooltour Café - Pécs legendás helyei a Pécsi Sör támogatásával

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc_0085.JPG

Bemutatjuk a Cooltour Cafét, amit tényleg ne hagyjatok ki, ha Pécsen jártok. És, hogy mennyire cool, a Cooltour? Nagyon! Röviden: ez az a hely, ahol nem fogsz feszengeni, hanem hátradobod magad a fotelban, vagy a szeparéban (igen, az is van) és máris olyan, mint otthon. A legszuperebb nedük közül választhatsz, mert itt nem a mindenhol kapható választékot fogod találni. Persze csakis haverokkal érdemes menni, mert azt a sok impulzust egyből meg is kell beszélni valakivel. És jöjjön akkor a kifejtős rész! {Fotó: Benkő Bori)

Az ajtón egy bakeliten a nyitvatartás, amin belépve igazi mesevilágba csöppenünk. Sokszínű univerzum ez, lehet ötletelni, vajon a tárgyak melyik korszakot idézik fel, kicsit Krúdi Szinbád képi világa, de van itt 50-es, és 60-as évek tárgyi kultúrájából is bőven.

Eklektikus és formabontó, elképesztő részletgazdagsággal, mindez három szinten és egy csodás kerttel, ahol még egy régi zongora is helyet kapott.

dsc_0031.JPG

Külön szobák, és persze konyha, mert a legjobb bulik mindig is ott vannak. A berendezés rendhagyó: könyv a plafonon, kockás abrosz és kredenc. Sok mindenen megakadhat a szemünk: szalagos magnó, régi rádió és sok további régi “kütyü”, de van itt makramé és igazi old school lemezborító is.

A tulajdonos, Rektenvald Attila lelkesen beszél arról, hogy milyen fontos számára az igényes választék. Ez alapján nem meglepő, hogy az itallapon kistermelők, borászatok termékeit látjuk.

Különleges borok és whiskey-k, hatalmas koktélkínálat és persze a kihagyhatatlan Pécsi Sör paletta.

dsc_0081_kicsi.jpg


szponzoráció



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása