2020.08.30. 18:00 – Lángoló

”Elválaszt minket a határ, de nem állít meg!” – új klipes dal a Phreniától

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

phernia.jpg

Fújjon Messze címmel érkezett meg a Phrenia új dala a második nagylemezük előfutáraként, ami ha a járványhelyzet engedi, akkor még az idén megjelenik. A zenekar mondja:

A Fújjon Messze egy súlyosabb, magyar nyelvű tétel, aminek az elkészítése a kialakult szituációnak köszönhetően kihívásokkal teli volt. A nehézségek abból adódtak, hogy két tagunk Magyarországon él, három Szerbiában, a határt pedig a koronavírus miatt időközben lezárták. A dal és a videó munkálatai így teljes egészében online folytak, a határ innenső és túlsó oldalán párhuzamosan. A sok kihívás ellenére szerencsére sikerült mindent pontosan olyanra megcsinálnunk, mint ahogy terveztük.

Ebben a dalban hosszú idő után ismét elővettük a mélyebb és súlyosabb hangzást, ezeket tűzdeltük tele a ránk jellemző elektronikus, szárnyalós billentyű témákkal. A szöveg tőlünk talán eltérő módon magyar, de a PERSPECTIVES kislemezen megjelent két magyar nyelvű nóta sikere után úgy érezzük, hogy tovább kell vinnünk ezt a vonalat. A dal az elengedésről és az utána érzett űrről, önmagunkra találásról szól. A klip folyamatos sötét háttere szimbolizálja azt, hogy mennyire egyedül tudjuk érezni magunkat egy ilyen helyzetben.

Sajnos koncertezni kiszámíthatatlan, hogy meddig nem tudunk, de a lehetőségekhez képest készülünk még idén újdonságokkal.

A Fújjon Messze szeptember 6-tól lesz elérhető az online zenemegosztókon, de itt már nézhető is a klippel együtt.


phernia



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása