2020.09.01. 18:00 – dankógábor

Pit - Új dal és klip a Lazarvstól, indul a lemez előrendelése

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lazarvs_credit_tabori_adam_rockstar_magazin_kicsi.jpg

Lazarvs címmel szeptember 21-én jelenik meg az első Lazarvs-lemez. Mától szeptember 7-ig már elő is rendelhető az album a MOMGMT honlapján. Azoknak, akik az előrendeléssel támogatják a zenekart, szeptember 16-ig legkésőbb megérkezik a csomag, ami mellé már kérhető lesz a támogatói csomag is. A lemezt a digitális platformokon szeptember 21-étől lehet egészében meghallgatni. Most pedig a negyedik Pit című dalt hallhatjuk előljáróban, videóklip kíséretében.

Áron ‘Apey’ András frontember:

A klipet a fotósunkkal, Bodnár Dáviddal rendeztük és készítettük. Korábban is dolgoztunk már együtt, a Nothing At All-t alkalmával amit együtt rendeztünk, forgattunk, vágtunk. Ez a klip, ami a PIT. című számhoz készült, nagy százalékban az ő munkája, pár rendezési feladatban segítettem csak be, óriási munkát végzett. Teljesen egyszerű volt a koncepció, leginkább, hogy nem akartunk. Azt szerettük volna megmutatni, hogy mi hárman egy füstös, sötét helyen, az erősítőinkkel izzadunk és zúzunk. Szerencsére a keményebb zenei világban nincsenek nagy átfogó sztorik a klipekben általában, én is a kedvenc zenekaraimnál sokkal inkább szeretem látni ahogyan játszanak a hangszereiken, izzadnak, ahogy a valóságban is történik. A PIT. aminek a magyar megfelelője a verem, a szövegírásása bizonyos okok miatt átcsúszott a karantén időszakba, így szövegileg az én gondolataim, érzéseim, és megélt félelmeim összefoglalója. Ahogyan kiszipolyozzuk ezt a földöt, és egyre mélyebb ássuk ki a gödröt, egyre nagyobb lesz a verem amiben fekszünk, ez a szám erről szól.

A klip:

lazarvs_preorder_event.jpg

 




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása