2020.09.08. 13:36 – edicsek

Kisebb és olcsóbb Xboxot mutatott be váratlanul a Microsoft

Lángoló Bizbaszok

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

119004834_10159084147488521_3153456033962902403_o.jpg

Néhány órával az után, hogy a Microsoft S Series konzoljáról több minden kiszivárgott, a cég elébe ment a találgatásoknak, és megerősítette, hogyan is fog kinézni az Xbox olcsóbb változata. Azt is bejelentették, mennyiért lehet majd megvásárolni. (Kép: Xbox Magyarország / Facebook)

Az első képek alapján azt lehetett látni, hogyan néz majd ki az új konzol, és mellette a 299 dolláros árból lehetett arra következtetni, hogy egy olcsóbb kategóriát szeretnének bevezetni a piacra. Ez érthető döntés, hiszen a PlayStation nagyon elhúzott az Xboxok mellett a piacon az eladási számot tekintve, így már korábban is pletykálták, hogy a Microsoft egy jobb áron elérhető konzollal állna elő. Később egy videó is kiszivárgott, a Microsoft pedig úgy döntött, hogy akkor már elmond majdnem mindent az új konzolról. 

Az Xbox Series S novembertől lesz kapható, és az Xbox Series X kistestvérének szánják. Nem lesz benne optikai meghajtó, vagyis csak online lehet megvásárolni hozzá a játékokat. Ez lesz az eddigi legkisebb Xbox, de pontos specifikációkat nem árultak el. Az viszont biztos, hogy az ár 299 dollár lesz. Az itthoni árakat is megerősítette a Microsoft, az Xbox Facebook csatornájáról kiderül, hogy 113.990 forint lesz az ajánlott fogyasztói ár (az eltérést a vámokkal és adókkal lehet magyarázni).

Hivatalosan is hivatalos: Xbox Series S. Következő generációs teljesítmény minden idők legkisebb Xbox konzoljában. 113,990 Ft (ajánlott fogyasztói ár). Hamarosan további részletekkel szolgálhatunk!

Közzétette: Xbox Magyarország – 2020. szeptember 8., kedd

IGEN, SZÓRAKOZTATÓ ELEKTRONIKA A LÁNGOLÓN. LESZ MÉG TÖBB IS.


microsoft tech konzol játék xbox xbox series s



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása