2020.09.11. 15:16 – Lángoló

Káros szenvedély - Itt van a Stu33 új EP-je + egy koncertanyag

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

stu.jpg

Új Stu33 EP jelent meg, aminek a bemutatója itt és most van a Lángolón. Ráadásul nem is csak így magában, ugyanis a csapat gyakorlatilag a Raktárkoncert előtt megcsinálta a raktárkoncertet, így azt is beletettük a premierbe. Természetesen ehhez minden infót megkapunk Stu-tól magától, úgyhogy kezdjünk is bele!

Az utóbbi időszakban több igen nehéz témát feszegettem dalaimban, klipjeimben, így amikor jött egy megtisztelő felkérés, megkeresés a Szikra Projekt részéről, úgy gondoltam fellélegzésképpen jöhetne egy picit könnyedebb kislemez. Nagyon különleges volt 5 év után újra összeállni a teljes Stu33 csapattal, újra próbálni, aktívan együtt tölteni időt. Érdekes volt szemlélni ki miből merít, milyen érzések viszik, mit ad át. Viszont az együtt zenélés abszolút játék volt, pillanatok, amik sodortak bennünket és gyermeki örömet okoztak. Legalábbis én kívülről így szemléltem.

A határidő miatt gyorsnak és hatékonynak kellett lennünk, de pont telibe kapott minket a karantén. Annyiban szerencsések voltunk, hogy a dalok szerkezetileg már megvoltak, így a bezártság ideje alatt is tudtunk stúdiózni, rögzíteni a dalokat nagyszerű hangmérnökünkkel, Bodnár Péterrel a Zsiráf Szand stúdióból, aki a dalok hangszerelésében jelentősen részt vett.

Közben az egyik jó dolog ért a másik után, ez időszak alatt megnyertem a Falu szélén c. dal klipjével az év videoklipje kategóriát. Elég vicces volt az eredményhirdetést így online megélni. Nagyon boldog és büszke voltam, vagyok, hogy ez így alakulhatott. 

Szóval a dalok elkészültek, de nem voltak hozzá szövegek. Kicsit megrekedtünk, de az áttörést a Kifordítva címadó dal hozta meg, amit Tanka Bazs (Turbó) írt meg. Ez egy kristálytiszta lenyomata mivoltunknak, selyem szalaggal körbetekerve. Mindig úgy gondolok rá, mint egy sarokkő, ami irányváltásra késztet.

A következő fordulópont a Destined, amiből készült egy akusztikus élő felvétel is. Ehhez beköltöztünk a fasori evangélikus templomba és ott felrögzítettünk két dalt. Egy óriási élmény volt megélni és az üres templomban zenélni, hatalmas feeling.

A utolsó, ami elkészült, az albumon elsőként szereplő Káros szenvedély c. dal. Hirtelen felindulásból jött ötlenek köszönhetően, egy nagyszerű találkozása a dalnak és a szövegnek. Szekeres András és Barbaró Attila (Junkies) szövege tökéletesen leképezte azt, amiért, amire igazán vágyunk és már beteges szenvedélyünkké vált. Mindenáron és mindenkor boldogság!!! 

A kifordítva album:

Végül a hab a karanténra! Felkérést kaptunk a nyár elején a Pannónia Stúdióban megrendezésre került, a Szikra Projekt szervezésének keretein belül, egy koncertfilm sorozat egyik fellépőjeként. Ez tulajdonképpen majdnem ugyanaz, amit most csinálnak Raktárkoncert néven. Egy magas színvonalú hang és videotechnikával rögzített koncert, közönség nélkül, amit online lehetett, lehet megvásárolni.

 A koncert:


premier stu33



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása