2020.09.15. 12:22 – dankógábor

Kanye West nem ad ki több lemezt, amíg meg nem szabadul a kiadóitól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kanye.jpg

Nagyon sajnáljuk kedves olvasó, hogy nem írtunk mostanában Kanye Westről, de annyi minden történik vele, hogy nem tudjuk követni a tempót. Ugye legutóbb arról szóltunk, hogy a rapper elindul az amerikai elnökválasztáson. Utána ezek történtek, röviden:

  • a támogató emberek mégsem támogatták.
  • volt republikánus kampányemberek szálltak be mellé.
  • úgy volt, hogy mégsem indul.
  • gyakorlatilag minden államban másodpercekkel marad le a papírbeadási határidőről, ami után képes az iPhone óráját okolni.

Na, szóval ennyi politikailag a helyzet. Zeneileg meg ott álltunk, hogy valamit éppen készített Dr Dre-vel, bemutatta a lemezborítót, mondta csak pár nap és jön, aztán mély csend. Ez volt július végén, most meg szeptember közepe van, és most megtörte a csendet.

Váratlanul bejelentette, hogy ő bizisten ki nem ad még egy lemezt, amíg fel nem szabadul jelenlegi kiadói, a Universal és a Sony fogságából. Aztán ezt a bejegyzést törölte, de kitett egy másikat. Ebben az áll, hogy 

Látnom kell mindenki szerződését a Universalnál és a Sonynál

Nem fogom nézni, ahogy népem rabszolgává válik

Életemet szentelem a népemnek

A zeneipar és az NBA a mondern idők rabszolgahajója

Én vagyok az új Mózes

Szóval ennyi, itt tart most Kanye, mi meg teljesen kivagyunk, hogy nem hallhatjuk a Dr Dre-vel közösen összerakott lemezét. :( (Amúgy tényleg, legalább valami igazán érdekes is kijött volna a kezei közül.)


kanye west



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása