2020.09.22. 16:00 – Lángoló

Audiopoeta kilép a komfortzónájából

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

audiopoeta.jpg

Új dalában az Audiopoeta szeretné átlépni a határokat, így a Komfortzóna ismét tabutémát feszeget. Ezt mondja Belényi Mihály, azaz Audiopoeta:

A dal szövegének témája nagyon régóta foglalkoztat. Van az a jól ismert közhely miszerint "Az élet a komfortzónán túl kezdődik". Ahogy egyre idősebb leszek és tapasztalom az élet adta helyzeteket, egyre többször köszön vissza ez a klisé. Állítólag Einstein azt csinálta, hogy minden második héten átrendezett valami kis apróságot a lakásában. Pont azért, hogy folyton kizökkentse magát a komfortzónájából, ezáltal frissen tartva az agyát. Nagyon hiszem, hogy a lehetőségeket úgy tudjuk csak igazán jól meglátni az életben, ha folyton tágítjuk a perifériánkat.

Egy olyan élet, ami megszokott, kényelmes és biztonságos, szinte soha nem fog arra sarkallni minket, hogy új utak felé merjünk nyitni. Amit az életben az egyik legjobban utálok az az unalom. Azt gondolom, hogy az unalom a gyilkosság egy fajtája. Amikor nem történik semmi, csak telik az idő. Számomra ez felér egy gyilkossággal”- tette hozzá az énekes, majd leszögezte: „Ez a szám arról szól, hogy merjünk perifériát tágítani, merjünk kizökkenni, mert valójában ez lehet az, ami érdekessé és maradandóvá tudja tenni az emberi életet.

Az énekes azt is elmondta, hogy bár egy szokatlan elemhez nyúltak a klipnél, mégis minden rendkívül gördülékenyen ment és nem kevés segítséget is kaptak.

Én találtam ki és Makk Vata rendezővel dolgoztuk át, én mint társrendező vállaltam szerepet. Nagyon érdekes volt, ahogy a fejemből a képek ennyire jól megelevenednek. Volt egy elképzelés a fejemben, hogy hogy lehetne a lehető legjobban szemléltetni, hogy mennyire hátráltat minket, hogyha buborékban élünk. A fejemben volt egy kép, de féltem, hogy a kamerában inkább csak nevetséges lesz, azt nem akartam, annál ez többet ér.


premier audiopoetaKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.