2020.04.26. 11:00 – Lángoló Gitárok

A Tudósok idén is eljuttatnak Havájra!

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tudosok_premier.jpg

Mindannyian tudjuk, micsoda katasztrófába kerültünk: a koronavírus elől elbújó emberiség kényszerűen feladta a közösségi életet, köztük az élőzenét, s várja a véget: vagy a járvány, vagy a saját végét. Ekkor léptek színre a tragikus helyzet megoldására a Tudósok, akik legújabb felfedezésükkel egy olyan mai Noé bárkáját teremtettek meg, amelyen mindenki megmenekülhet, sőt, eljuthat azonnal és ingyen a Paradicsomba! Hogy hogyan, az kiderül mai premierünkből! 

Úgy történt mindez, hogy amikor a május 2-ai tavaszi nagykoncertjük az A38 Hajón ellehetetlenült egy sor másikhoz hasonlóan, ők a tétlenkedés és a szomorkodás helyett találtak egy bárkaszerűséget, s eldöntötték, hogy azon tartják meg a koncertjüket a biztonsági előírásoknak megfelelően, hogy mentsék a menthetőt. Remek szörfdeszkájukat el is helyezték a budakalászi buszmegállóban, ahol előadták Beckett Godot-ra várva című mindennél aktuálisabb darabját saját értelmezésben a járókelők nagy örömére, akik kitörő lelkesedéssel fogadták szép szerzeményük bátorító üzenetét.

Amely pedig nem más, minthogy jön hamarosan a hatalmas, végső, mindent elsöprő hullám, a Hőhullám, amelyet ha jól meglovagolunk, akkor az majd nem a vízözönt és a pusztulást hozza ránk, hanem akár Havájig is el tudunk siklani rajta, ráadásul még ott is abba az aranykorba, amikor még minden bulizás felhőtlen volt, s nem csak megmenekülünk majd, hanem mesés szörfkoncerten bulizhatunk mindörökre.

Tehát ahhoz, hogy az életedet megmentsed, nem kell mást tenned, mint kisterpeszbe állva a Tudósok Karanténszörföljünk Havájra! című klipjét nézve a mozdulataikat és szavaikat énekelve-táncolva úgy tornásznod, hogy ha majd odaérnek hozzád a hatalmas hullám előtt, még melléjük a Noé-szörfre vidám kórustagként felszállhass, s velük elhullámlovagolhass abba a világba, ahol még mindig gondtalanul le lehet fröcskölni a fontoskodó turistákat, mellé jó hideg fröccsöt inni, s énekelni, táncolni, bulizni.

Gyere hát barátom, Karanténszörföljünk együtt Havájra!

További kutatási eredmények a Tudósok, illetve drMáriás Facebook-oldalán! 


premier jazz funk punk magyar magyarország avantgárd drmáriás szörf videóklip tudósok karanténszörf havájKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása