2011.11.25. 18:20 – Lángoló Gitárok

Tüdőgyulladással intenzív osztályon kezelik George Michaelt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A napokban betegségre hivatkozva lemondta több fellépését is George Michael. Az énekes az eredeti tervek szerint hétfő este adott volna koncertet Bécsben, a show-t azonban mindössze két órával a kezdés előtt lefújták a sztár állítólagos légúti panaszai miatt. Mindezek után a héten elmaradt a Wham egykori frontemberének egy strasbourgi és egy londoni koncertje is, valamint törölték hétvégi fellépéseit. A napokban több lap is úgy értesült, hogy az énekest a bécsi AKH kórház intenzív osztályán fekszik tüdőgyulladással, míg az intézmény egy meg nem nevezett orvosa állítólag arról nyilatkozott egy helyi lapnak, hogy George Michaelt komoly szívproblémákkal kardiológusok kezelik.

A sztár weboldalán a tüdőgyulladás tényét megerősítették, a kezelés pontos helyét azonban nem részletezték, míg a szívpanaszokról szóló híreket George Michael szóvivője kategorikusan cáfolta. Alig több mint egy hónap leforgása alatt egyébként ez már a második alkalom, hogy a sztár fellépéseket mondott le egészségi állapota miatt: októberben magas lázzal járó vírusos betegségre hivatkozva marad el szintén egy londoni koncertje a Royal Albert Hallban. Az énekes szóvivője elmondta, hogy a beteg George Michael természetesen a lehető legjobb kezekben van, az orvosok és ő is mindent megtesz a mielőbbi gyógyulásáért, és most főleg sok pihenésre van szüksége. Ennek ellenére, ha minden jól megy, a sztár hamarosan már újra színpadra állhat.

UPDATE: George Michael honlapján péntek este egy közlemény jelent meg, melyben lemondták az énekes 2011-re tervezett összes koncertjét. A közlemény kitér arra, hogy a popsztár kitűnő kezelést kap a bécsi kórházban, de az orvosok a biztonság kedvéért teljes pihenést javasolnak neki, amíg maradéktalanul fel nem épül. Az elmaradt koncerteket jövőre tervezik megtartani. Mindeközben egyes lapok már úgy tudják, az énekes konkrét életveszélyben van és speciális kezelést kap.

George Michael szeptemberi budapesti fellépéséről itt írtunk.


pop koncert hír betegség george michael



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása