2013.12.31. 09:56 – Lángoló Gitárok

Brian May rákos lehet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Brian+May+is+a+time+traveller+_d5c653c180e2c3dd932399ee35c17582.jpg

A Queen gitárosának orvosai egyelőre még nem zárták ki annak lehetőségét, hogy az idén 66 éves zenész daganatos betegségben szenved. “Az első vizsgálatok biztatók, de nagyon meg vagyok ijedve” - írta May a saját weboldalán rajongóinak. “Pár nap és végleg eldől, hogy rosszindulatú daganatokat találtak-e a szervezetemben vagy sem.” May nagyon őszintén vallott arról, hogy amikor az orvosok először közölték vele, hogy nem tudják kizárni a rák lehetőségét, mennyire megijedt. “Amikor meghallod a “rák” szót, valami történik benned legbelül. Apám is ebbe a rettenetes betegsége halt bele, pont 66 évesen. Borzasztó érzés nem tudni, hogy mi fog történni veled. Hálistennek az orvosaim mindent megtesznek, hogy mihamarabb a dolog végére járjunk.”

May pár hónapja érzett éles fájdalmat a csípőjében, és először arra gyanakodott, hogy ugyanaz a baja, mint a térdével volt korábban, amibe egy protézist kellett beépíteni. “Alig bírta állni. Tulajdonképpen ha fel kellett kelnem az ágyból, vagy a székből, csillagokat láttam. Azt hittem, csípőprotézisre van szükségem, de amikor karácsony előtt két héttel elmentem az orvosomhoz, és ő beutalt egy MRI-vizsgálatra, kiderült, hogy sokkal komolyabb a baj.” A zenész a karácsonyt a kórházban töltötte, ahol számos vizsgálatot végeztek el rajta.


rock hír rák queen brian may



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása