2014.04.25. 12:08 – dankógábor

Rappelés a Blind Myselfben? Simán!

premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

10264504_10202764952703642_1238104906_n.jpg

Akik követik a Blind Myseffel kapcsolatos híreket, azok már egy ideje tudják, hogy a metálzenekar új dalában a Punnany Massif-os Wolfie vendégszerepel. Ők valószínűleg nem lepődnek meg, hogy a Testem a vászon című számban sok rappelés van. Amit egyébként elég jól ráraktak a Blind Myself metáljára. Klip is van hozzá, itt alább.

"A dal a tetoválás, mint önkifejezési mód elfogadásának, a hétköznapokban való jelenlétének, tartalmának és lényegének himnusza. A Studio-X által készített klip is ezt az életérzést hivatott átadni." - mesél a klipről és magáról a tetoválásról Tóth Gergő énekes - "Az első tetoválást Ötzi, az 5000 éves férfimúmia bőrén jegyzik, ősi kultúrákban pedig vallási jelentőséggel bírt az ilyesfajta megbélyegzés, tehát alapjaiban nem egy modernkori találmányról beszélünk, sokak képzeletében mégis így csapódik le. Az közép-európai kultúrában régen főként a börtönviselt embereken voltak tetoválások, az idősebb korosztály még mindig a bűnözőkkel azonosítják a kivarrt embereket. A 19. és 20. század elején illegális volt a tetoválás, elsősorban a börtönökben bűnözők között vált szokássá. A dal központi eleme, fő mondanivalója: Tetovált vagyok, nem rosszéletű!"

A Blind Myself amúgy hihetetlen erőket mozgósítva készítette el Négyszögöl című albumát, mely 12 számot tartalmaz. A korongon lévő összes dalhoz készítettek klipet, vagy valamilyen vizuális anyagot. Az utolsó két videó május 7-én jelenik meg. A lemez előrendelhető még április 27-ig a www.blindmyself.com oldalról, mely egy exkluzív kiadás, kizárólag annyit gyártatnak le, amennyi előrendelés érkezik.

A zenekart élőben április 26-án lehet elcsípni Budapesten a Dürer Kertben az Underground Heroes fesztiválon, melyen fellép még többek között a Neck Sprain, Cadaveres, The Idoru és a Korog.

Blind CD cover.jpg


hip-hop premier metál hír blind myself punnany massif négyszögöl



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása