2015.08.07. 14:00 – Lángoló

Leáll a Carbonfools is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

the_carbonfools_carbonbliss_01.jpg

Szeptember 16-án még lesz egy Carbonfools-koncert a Budapest Parkban, de aztán bizonytalan ideig beszünteti a zenélést a zenekar. Azt írják közleményükben, hogy kicsit elfáradtak, szóval most inkább pihennének. Nem tudják a jövőben mikor lehet majd róluk hallani, de mivel voltak illetve vannak is még terveik, így nem esélytelen a dolog.

Nem mondjuk, hogy ez a búcsúkoncertünk lesz, de azt, hogy mikor hallhattok újra minket így együtt, nem tudjuk most megmondani.

Azt is írják még hogy:

Zenekarként és egyénileg is sok nehéz helyzeten és rengeteg csodálatos élményen vagyunk túl. Mi szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen hosszú menetben folyamatosan aktívak és pozitívak maradtunk. Most azonban egy olyan periódus következik, amiben a koncertezés szünetel és önmagunkra figyelünk, átgondoljuk a múltat és remélhetőleg rátalálunk arra az útra, amin tovább szeretnénk haladni.

Szóval ilyen nagyon szép szavakkal invitálják a közönséget a szeptemberi koncertjükre.


pop hír carbonfools



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása