2016.04.11. 13:19 – dankógábor

Itt az év egyik legfontosabb magyar raplemeze - Sör és Fű-lemezpremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sef_press_2.jpg

A Sör és Fű első lemezéért eléggé oda voltunk. Az Enter The SÉF ötből öt csillagot kapott az amúgy eléggé szigorú kritikusunktól. Azt írtuk róla, hogy 

A három rapper igazi vérfrissítés a magyar hiphopnak. Látásmódjuk, üde rímeik, és okosan körbejárt témáik akár útmutatásként is szolgálhatnak.

A Feri, Imi és Laca alkotta angyalföldi csapat azóta az egyik leginkább körülrajongott rapzenekar lett Magyarországon, és mi is vártuk már az új anyagot. Ez pedig ma, a költészet napján jelent meg Zarathustra címmel, a premierje pedig itt van a Lángolón. 

A sikerek hatására a Sör és Fű élőben is egyre aktívabb lett, Zomblaze-zel kiegészülve már a Balcony TV-ben is szerepeltek, de fesztiválokon is felléptek. Az új alapokért az említett Zomblaze mellett még olyanok felelősek, mint Dj Slow, Suhov vagy a Lusta Bítek. Az ASAN kiadónál megjelent Zarathustrán még olyanok szerepelnek, mint Fatime Songoro szaxofonon, Sági "Vanis" Viktor gitáron, a keverést, masteringet pedig Imi Lájt készítette. A borító Vaza munkája.

Lemezbemutató április 22-én lesz a Dürer Kert 041-es termében.

EZ PEDIG AKKOR A LEMEZ!

Egy klip már megjelent előzetesként:


premier hiphop hír rap sör és fű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása