2017.05.02. 16:52 – dankógábor

A Radiohead három kiadatlan dalt csap hozzá az OK Computer jubileumi pakkjához

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

radiohead1998.jpg

Mivel a Radiohead már jó pár napja pakolgatja fel a titokzatos, az OK Computer lemezük vizuáljához köthető dolgokat a netre, így nem nagy meglepetés, hogy most bejelentették az 1997-ben megjelent album 20 éves, jubileumi újrakiadását. Rajongók rögtön az kérdezik persze, hogy milyen pluszt kapnak az agyonhallgatott 12 szám mellé. Igen, eddig kiadatlan számokat. Hármat is. Ezeket:

  • I Promise
  • Man of War
  • Lift

Ugyanezen rajongók most feltehetően rögtön elkezdenek háborogni, hogy ezeket már ismerik, mivel az angol zenekar élőben játszotta őket, de persze az újrakiadások stúdióverzióban lesznek rajta. A maradék nyolc bónuszdal a korabeli kislemezek b-oldaláról, EP-kről származik. Természetesen remaszterizálva is lesz a cucc, az eredeti analóg mesterszalagok segítségével. Aki pedig a szuper dobozos verziót választja, olyan dolgokat kap  a három bakelit mellé, mint eddig nem látott grafikák, Thom Yorke jegyzetfüzete, meg egy kazetta az OK Computer időszakából származó demókkal. A csomag neve mellesleg az lesz, hogy OKNOTOK. Volt már egy újrakiadása a mára már klasszikussá érett lemeznek, tele b-oldalas dalokkal, DVD-vel, de azt még az EMI készítette bosszúból, mikor a Radiohead lelépett tőlük, szóval azt akár tekinthetjük nem hivatalosnak is.


pop rock hír radiohead



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása