2017.05.25. 11:22 – Hirdetés

"Itt nincs filmezés, ne haragudjanak!" - Anger Zsolt Szegeden arcoskodik

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

anger.jpg

Jövő hétfőn indul a Szegedi Ifjúsági Napok videósorozata, melyben a Szegedről elszármazott színész, Anger Zsolt mutatja be a fesztivált, és a város legjobb helyeit. A sorozathoz kaptunk egy kedvcsináló werkfilmet, amely alapján kifejezetten szórakoztató epizódok várhatók. További részletek a hajtás után, ahol a teljes sajtóhír is olvasható. 

Egy nyolc részes sorozat forgatását fejezte be a minap Anger Zsolt Szegeden. A városból származó kíváló színész a filmetűdökben elmondja, hol csajozott először, mik a legjobb helyek, és mivel készüljön, aki nyár végén a SZIN-re érkezik. Anger Zsolt lett ugyanis az idei Szegedi Ifjúsági Napok arca, nem is akármilyen.

„KisSZINeim, megtanítok nektek egy-két dolgot, hogy ne legyetek agyagagyúak, ha a nyár utolsó hosszú hétvégéjén végülis ide enne a fene benneteket” – foglalja össze sajátos stílusában Anger, miről is forgatott a minap Szegeden. Anger Szegedről indult, így nem volt nehéz rábeszélni, hogy a majd félévszázada Szeged nevével összenőtt SZIN arca legyen. Ő pedig volt olyan jó arc, hogy elmondja ország-világ előtt, hogy mi is a SZIN és a szegedi bulizás lényege. A „filmsorozat” május 29-én indul a fesztivál Facebook oldalán, itt pedig egy kis ízelítő, főleg azokból a részekből, amik a videókból kimaradtak: 


hirdetés promóció szin anger zsolt szegedi ifjúsági napok videósorozat



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása