2018.06.08. 12:12 – Lángoló

Roland Zenegaléria Zeneiskola Évzáró Fesztivál június 10-én a Barba Negrában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

roland.jpg

A Roland Zenegaléria történetében először kerül megrendezésre a rendkívüli évzáró fesztivál, ami azért is lesz különleges alkalom, mert nemcsak az iskola növendékei fogják bemutatni az év közben elsajátított tudásukat az egész napos rendezvényen, hanem olyan aktívan működő zenekarok is fellépnek majd, akik a zenesuliból kerültek ki. Az underground színtéren már rendszeresen koncertező zenekarok közül színpadra lép a nustoner Slowmesh, az Éter tehetségkutató nyertes metálcsapata, a Mirror, a fiatal és vagány No Last Page, a tavaly alakult, modern metált és rockos riffeket vegyítő Rest in Space és a poposabb rock/metál vonalat képviselő Passageway is.

A szervezők valódi fesztiválélménnyel szeretnék lezárni a tanévet és elindítani a nyarat, így érdemes már a korai kezdésre odaérni (kapunyitás 15:00), mert a napot egy kellemes közös zenekari főzéssel indítják Csongor Bálint (Subscribe, USEME) énektanár és Szappanos György Szapi basszusgitár tanár vezényletével.

Rékasi Attila (Subscribe), dobtanár és a fesztivál egyik szervezője szerint

igazi szabadtéri fesztivál hangulatot szeretnénk megidézni egy közös kerti party jellegű bográcsozással, ahol a fellépők közt a suliban tanuló, a hazai underground zenei életben már bizonyított zenekarok is fellépnek majd. Iskolánk hatodik éve van jelen Budapesten ebben a formában és célunk, hogy a nálunk zenélő diákok éles helyzetben is megtapasztalhassák a színpadi létet és azt, hogy miről is szól a rock’n’roll.




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása