2009.01.07. 10:23 – lánggitár

UPDATE: Először tölthető le Beatles legálisan (csak volt)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Igen, ez hírnek számít, ugyanis eddig semmilyen Beatles-dalt nem lehetett letölteni a netről legálisan, még csak részleteiben sem. Most viszont egy norvég podcast jóvoltából elérhető lesz elvileg az összes dal kronológiai sorrendben, ráadásul úgy, hogy mindegyik előtt elmondják annak születése történetét. Jelenleg 14 adás található az oldalon, de szép lassan felkerül majd mind a 212 epizód. Amúgy csupán négy hétig lesznek a weben az anyagok, mivel csak így kapta meg a jogokat az NRK. Mellesleg régebben tervezték már, hogy a teljes Beatles-katalógus bekerülne az iTunes alá, de Paul McCartney szavaival éve „a tárgyalások elakadtak”.
UPDATE: A fenti öröm nem tartott sokág, ugyanis az Apple Corps (ez a cég kezeli az összes Beatles-jogot) töröltette az egészet a norvég oldalról. Szóval tovább marad az éhinség a Beatles-rajongóknak. Természetesen csak azoknak, akik fizetni akarnak a zenéjükért...


pop the beatles hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása