2009.02.13. 08:15 – ziggy_pop

A Sonic Youth kiszivárogtatott!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Fergeteges, az amúgy is válságban szenvedő világgazdaságot még súlyosabban megrázó részleteket tudtunk meg Kim Gordonék (Thurston Moore-ék, Lee Ranaldoék, és így tovább) készülő félben lévő nagylemezéről. Csak erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk, hogy remegő kézzel a tovább gombra pattintsanak.

Többhetes aktív nyomozásunk sikertelensége után inkább kinyitottuk azt a myspace bulletint, ami a hivatalos Sonic Youth myspace-oldalról érkezett csütörtökön. Az alábbi infókat tudtuk meg:

A lemez címe The Eternal lesz (szabadfordításban az Örökkévaló, vagy inkább az Örökös, az jobban hangzik). Ez lesz a Sonic Youth tizenhatodik lemeze (utánaszámoltunk, és tényleg). Az anyag kiadásának dátuma: június kilencedike, az anyagkiadó a Matador Records. Nemcsak digitális album, CD, hanem dupla bakelit formában is megjelenik a cucc. Egetverő szenzáció még, hogy ezen a lemezen debütál majd az új basszusgitáros, a Pavement/Dustdevils alapító tagja, Mark Ibold, aki az elmúlt években már turnézott a Szónikus Ifjúsággal.

Tovább fokozva a szenzációt, sikerült kiszivárgtatni a számsorrendet is, amit most bekopizunk ide:
 
1. Sacred Trickster
2. Anti-Orgasm
3. Leaky Lifeboat (for Gregory Corso)
4. Antenna
5. What We Know
6. Calming The Snake
7. Poison Arrow
8. Malibu Gas Station
9. Thunderclap For Bobby Pyn
10. No Way
11. Walkin Blue
12. Massage The History


pop rock hír sonic youth



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása