2009.02.16. 13:50 – lánggitár

Ulver-koncert egy irodalmi fesztiválon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ez a cím nem igazán lenne különleges, ha nem az Ulverről lenne szó. A norvég zenekar lényegében még soha nem adott koncertet, az első lemezük óta kizárólag a stúdióban alkotnak. Híresek arról, hogy a maguk útját járják, az első három albumuk amolyan autentikus black metalt tartalmaz, amiben egyaránt helyet kap az akusztikus gitár, és a széttorzított szokol-rádiós gitárhangzás is. A negyedik már erősen elektronikus beütésű lett, de a gitárt csak ezután kezdték el otthon felejteni, és lettek ambient formáció. Ez utóbbi irányt viszont már sok éve kitartóan követik.

Hogy egész pontosan mi, vagy ki vette rá őket, hogy félretegyék a híres koncertutálatukat, azt nem tudjuk (illetve de, egy bizonyos Mr. Stig Sæterbakken kérte fel a triót), de úgy néz ki valóban fellépnek a norvégiai Lillehammerben, egy irodalmi fesztiválon május 30-án. Jegyek igen korlátozott számban itt érhetők el. Aki meg bejut, annak talán előadják ezeket is (a legalsót nem valószínű...):


metál hír electro ulver



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása