2009.05.06. 09:45 – lánggitár

Nine Inch Nails vs. iPhone

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az Apple cég iPhone-ja jelenleg óriási mánia világszerte, köszönhetően a mögötte mozgó tökéletes marketinggépezetnek. Erre a telefonra megszámlálhatatlan alkalmazás készült az elmúlt időben, amik miatt a tulajok már szinte le sem tudják tenni a kütyüjüket. Ilyet fejlesztett ki a Nine Inch Nails is, hogy a rajongók exkluzív anyagokhoz jussanak általa. Pár hete be is jelentették, hogy letölthető a cucc, de most, mikor egy frissítést szerettek volna elérhetővé tenni, az Apple letiltotta azt, úgynevezett „nem kívánatos tartalom”miatt.

Egész konkrétan a The Downward Spiral című dal, illetve annak szövege akasztotta ki a cenzorokat, ami az alkalmazás hátterében futott. Trent Reznor reakciója: „Az ember megveheti a Downward Spiralt az iTuneson, de nem rakhat fel egy olyan iPhone-alkalmazást, ami azt tartalmazza. Gyerünk Apple, gondold már át a feltételeidet, és hangold már össze a dolgaidat!” Persze Reznor (aki mellesleg most jegyezte el barátnőjét) egy csomó csúnya szót is használt a nyilatkozatába, amiket most nem írtunk le.

A Rolling Stone magazin meg is jegyezte, hogy bezzeg Eminem igazán erőszakos Relapse játéka felkerülhetett az alkalmazások közé, illetve az alábbi videó is simán futhat rajta, és ezekhez képest a Downward Spirallel nincs is semmi baj:


metál bulvár hír iphone nine inch nails



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása