2009.08.30. 15:00 – -dj-

A hét dala (The Black Crowes - I Ain't Hiding)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Kedves, zenében jártas olvasó! Kérem, hallgassa meg az alábbi linken hallható dalt, és tippelje meg, hogy melyik évet írjuk. Nyilván ki lehet találni, hiszen a Black Crowes nem túl öreg zenekar, de hogy nem fiatal zenét játszik, az is biztos, bár most inkább a nyolcvanas évek disco zenéjét szereti jobban, mint a Led Zeppelint.

Az I Ain't hiding egy táncütemmel, és seggrázós basszuzsfutammal kezd, sőt az egyértelmű alapokra még az uuúú is felkerül. Kissé bizarr hatása van a dalban a hanyag, kissé Hendrixes ének, de legalább akkor már a gitár is belép. Van egy jó refrén, egy egész jó gitártéma, de mindenki úgy zenél, mintha ez csak másodlagos volna, semmi komolyság nincs a számban. A Black Crowes egy retrozenekar, az eddig is nyilvánvaló volt, most éppen egy másik év és stílus retroja, de még így is a múltban él. A dal egyébként nem rossz, de én már kíváncsi vagyok, hogy mikor fullad ki ez a dolog.

Hosszabb ideig azt hihettük, hogy ez a hullám tényleg csak egy hullám, de egyes zenekarok, ahogy a Black Crowes stabilan tartják magukat, pénzt kapnak a lemezkészítésre, szóval van benne üzlet, és most végre a csajok is megkapják a magukét.

A Before the Frost... nagylemez egyébként holnap (augusztus 31.) jelenik meg, és aki megveszi eredetiben az kap hozzá bónuszba még egy új dalokkal teli digitális albumot ... Until the Freeze címmel.


the black crowes a hét dala



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása