2009.09.03. 16:56 – AronH

Club Venszdéj #23

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Megkezdődik újra a klubszezon, hetente jelentkezik ismét a Club Venszdéj is. Velünk van Sebastian Tellier, aki új anyaggal állt elő, magyar vókóderek, fekete-fehér valamint fájó fiatal britek, a kétezernégyszázhetedik Nirvana-mashup, ami épp szellemes, Johnny Cash és a komonisták, valamint Shakira is. Szubjektív szűrőnkön a blogoszféra, ha jobbat találtál a héten, alázz be alant.

Az XX zenekar (lent) egészen valószínűtlen hype-ot kapott az elmúlt, mondjuk egy hónapban ún. introvertált, művészi, borongós, fiatalosan esetlen és szerethető zenéjével, ami, lássuk be, nem a blogvilág kedvence, legalábbis a felsorolás első fele semmiképp sem az. Nem kizárt, hogy a közeljövőben még sokkal többet fogunk róluk hallani, ha te eddig nem, majd most, Heart Skipped a Beat.


Szétszaggatott prosztó-tech kategóriában eheti nyertesünk kérdés nélkül Wolfgang Gartner. Fire Power című számába nem szégyellt egészen idióta szintetizátorhangokat illeszteni sem, hogy aztán meg bármily meglepő, torzított durvulást halljunk.

Nem tétlenkednek az alkotók az Ektiv háza táján sem. A We Plants Are Happy Plants új dallal jelentkezett, amely egészen ostobán kezdődik, majd jön a védjegyszerű kreatív űrhangzás az eddigi talán leginkább sláger-, illetve dalszerű szerzeményben. CRJ remix ugyaninnen, TMX-től pedig a minden alkalomkor remek Ain't Nobody című butaság 1997-ből, stílusosan újrakeverve.

Az NME daily download rovatában szerepelt a héten Yuksek, So Far Away From The Sea című számával, amit Etienne Jaumet remixelt. Egész jó.

Itt pedig Johnny Cash játsza a U2 híres egyetlenét, ki tudja milyen indíttatásból.


A Francia Férfi a szeretetről és az erőszakról ad elő, amelyet a Boys Noize szűrőjén keresztül hallgathatsz meg, mégpedig itt. Sebastian Tellier új EP-je a napokban jelent meg Fingers Of Steel címmel, az érdeklődök már nyilván a boltból jönnek.

Igen, a Nirvana mashupok nagyon unalmasak. Ezt azonban vétek lenne kihagyni, Calvin Harris idei stadiontechnoja tényleg kiválóan passzol Kurt indulatos értelmetlen kiabáláshoz. Ezekből a pátosz szerű mashupokból meg ideje lenne összetennünk egy listát lassan.

Kunk Cigi bemutatja; az aktuális legjobb cipőbámulók. Megint csak egyetérteni tudunk, a The Big Pink zenekar kiváló hangulatos videoklipje és komplett számok posztban, remixekkel, feldolgozással - a legjobb kurrens feketefehér zenekar.

Eheti popförmedvényünk Shakira alakjában érkezik, akinek She wolf című dalát remixelte a Villains a maga darabolós torzítós módján. És most lapra linkelünk mert az illusztráció kiváló, lenyúlni meg nincs szívünk.
 


rock electro club venszdej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása